Νικήστε ή...

Νικήστε ή...

Νικήστε ή...

bet365

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τη Βέροια ολοκληρώθηκε και άπαντες στις τάξεις της Ένωσης έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τον πιο κρίσιμο αγώνα της... ιστορίας!

Μετά τις ήττες από Πλατανιά και Παναθηναϊκό η Ένωση έμπλεξε ξανά. Για την ακρίβεια, έχει μπλέξει τόσο πολύ ώστε η νίκη με τη Βέροια, το Σάββατο, να είναι πιο υποχρεωτική από υποχρεωτική. Σε διαφορετική περίπτωση, ψυχολογικά οι Κιτρινόμαυροι θα είναι ήδη... κάτω και θα υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να βρεθούν εκεί και βαθμολογικά...

Σε απόδοση 1.85 στη vistabet η νίκη της ΑΕΚ επί της Βέροιας

Η λογική λέει ότι άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς (αν έστω ένας δεν το έχει καταλάβει τότε δεν υπάρχει σωτηρία...) και αυτό σημαίνει ότι οι 11 που θα επιλέξει ο Εβαλντ Λίνεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για τη νίκη. Πάθος θα έχουν, αν έχουν και καθαρό μυαλό τότε ο στόχος θα επιτευχθεί. Διαφορετική εξέλιξη από αυτή, απλά, απαγορεύεται να τη σκέφτεται οποιοσδήποτε στα Σπάτα... Παίξουν δεν παίξουν καλά, μπορούν δεν μπορούν, είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν!

Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς έγινε την Παρασκευή, με τον Μπουγαΐδη να παίρνει κανονικά μέρος και να παίρνει και θέση στην αποστολή. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Τσίτας, Σταματής, Παυλής (αμυγδαλίτιδα), Φουρτάδο (δεν υπολογίζεται), Καραλής και Καλογέρης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λίνεν είναι οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Ρίκκα, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Επιστροφή στο ρόμβο
Σχετικά με το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ, ο Λίνεν επιστρέφει στο 4-4-2 με ρόμβο και στη δοκιμή είχε τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, τον Βλάχο δεξί μπακ, τον Τσουμάγκα αριστερά και στόπερ τους Κουτρουμπή και Μπουγαΐδη. Αμυντικό χαφ ήταν ο Μητρόπουλος, δεξιά του ο Κορδέρο, αριστερά ο Ρίκκα και ο Γκερέιρο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Πετρόπουλο και Φούντα.

Περιμένουν τον κόσμο
Οσο για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, στην ΑΕΚ λένε το αυτονόητο: Υποχρέωση του κάθε Ενωσίτη να βρεθεί στις εξέδρες του Σταδίου, υποχρέωση του Λίνεν και των παικτών του να πάρουν τη νίκη. Αλλο αποτέλεσμα, απλά, δεν υπάρχει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα