Μία «αιώνια» συμφωνία!

Μία «αιώνια» συμφωνία!

Gazzetta team
Μία «αιώνια» συμφωνία!

bet365

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν μάνατζερ, Ανδρέας Νινιάδης και ο πρώην «πράσινος» Σιμάο, τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε και ο Μοζαμβικανός πάει Λεβάντε. Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ στο gazzetta.gr!

Είναι από τα παιχνίδια που παίζει καμία φορά η ζωή και στο ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστές; Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού κατά το παρελθόν και ένας μέχρι το καλοκαίρι του 2012 παίκτης του Παναθηναϊκού. Ανδρέας Νινιάδης και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ! Ο πρώτος βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ακολουθώντας τον δρόμο του μάνατζερ και αφήνοντας πίσω τον ρόλο του σκάουτερ στους «ερυθρόλευκους».

Ο δεύτερος ήρθε στην Ελλάδα μετά την... αρπαχτή που έκανε στη Κίνα και έψαχνε για την επόμενη ομάδα στη καριέρα του. Παράλληλα αναζητούσε και έναν συνεπή στα όσα λέει ατζέντη, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είχε μπουχτίσει από τις υποσχέσεις του εκπροσώπου του. Αυτή την φορά πρώτο και κύριο μέλημα του 24χρόνου μέσου δεν ήταν το χρήμα αλλά το να παίξει μπάλα ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο και όχι στην... άκρη της γης.

Ο «Σίμος», λοιπόν, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την Λεβάντε και το deal ήταν μία δουλειά του «Νίνι». Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα, οι δύο άνδρες τα είπαν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Γλυφάδας, ο Μοζαμβικανός υπέγραψε την «μεταγραφή» του στο «ερυθρόλευκο» δίδυμο που θα τον εκπροσωπεί και κάπως έτσι προχώρησε η συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα