«Κάθε νίκη έχει διπλή αξία»

Gazzetta team
«Κάθε νίκη έχει διπλή αξία»

bet365

Σε αθλητική ιστοσελίδα μίλησε ο αριστερός αμυντικός του Οδυσσέα Κορδελιού Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Ο 20 χρόνος ποδοσφαιριστής που την περσινή χρονιά αποτέλεσε έναν εκ των βασικών προτεργατών στην άνοδο της ομάδας της Δυτικής Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά στην ιστορία της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη mikriliga.com:

«Η αναμέτρηση με τον Βατανιακό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δε νομίζω ότι υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά φέτος στην κατηγορία. Σαν ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς. Ο Οδυσσέας βρήκε τη φόρμα του στην πιο κρίσιμη καμπή, τώρα που η μπάλα… καίει και παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς. Στην τελική ευθεία όπου κάθε λάθος κοστίζει και κάθε νίκη ίσως έχει διπλή αξία. Πατάμε γερά μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται σε όσα δουλεύουμε με τον κ. Αλεξίου και τον γυμναστή κ. Δανδίκα. Βελτιωθήκαμε πολύ στο Κορδελιό, ομαδικά και ατομικά».

Ερωτηθείς για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βατανιακό και το ενδεδόμενο ανόδου πρόσθεσε:«Κάθε παιχνίδι για εμάς στο εξής θα είναι ένας τελικός. Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και με αυτές τις συνθήκες τα αποτελέσματα θα έρθουν. Αν φέτος βρεθούμε στη Football League θα είναι μια τεράστια επιτυχία για εμάς. Ο Οδυσσέας έχει για «όπλο» το μικρό μέσο όρο ηλικίας. Όλοι έχουμε όνειρα, φιλοδοξίες και όρεξη για σκληρή δουλειά. Είμαστε στην εκκίνηση της καριέρας μας και φυσικά δεν υπάρχει κορεσμός. Έτσι και εγώ, ξεκίνησα από χαμηλά και ευελπιστώ ότι θα βρεθώ ακόμα ψηλότερα. Παίζω κυρίως μπακ, αλλά αν ο κόουτς με επιλέξει ως αριστερό χαφ, είμαι έτοιμος να δώσω το μάξιμουμ».

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Αλέξης Αλεξίου δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι απέναντι στους Κατερινιώτες τους Αλμπάνη και Αγγελίδη. Αμφότεροι είναι τραυματίες. Θέση στο αρχικό σχήμα στο οποίο απ'ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές διεκδικούν οι Θυμιόπουλος, Καράμπελας, Σάλιβαν και Αντωνιάδης.


 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα