Υποστολή σημαίας!

Υποστολή σημαίας!

Υποστολή σημαίας!

bet365

Ανακωχή ήταν και πάει! Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Γιώργο Δώνη και όπως αποκάλυψε στους συμπαίκτες του, Λίνο και Έτο, «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ! Την Τρίτη(19/2) θα δώσει συνεντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός

Τίτλους τέλους στη παρουσία του στον ΠΑΟΚ έβαλε ο Πάμπλο Γκαρσία! Ο Ουρουγουανός μέσος μιλώντας στους συμπαίκτες του Λίνο και Έτο πριν την προπόνηση της Παρασκευής, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Γιώργο Δώνη, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο καιρό τόσο από τον Έλλήνα τεχνικό όσο και από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Θεωρεί πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός και πως η όλη κατάσταση μόνο κακό προκαλεί στα αποδυτήρια.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο Γκαρσία έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα από το τέλος της προπόνησης, ενώ αύριο θα δώσει το παρών του στη τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ουρουγουανός που θέλησε να γίνει γνωστή η νέα δυσαρέσκεια του περιμένει την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ο μέσος του Δικεφάλου την προσεχή εβδομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (19/2) με σκοπό να αναφερθεί σ’ όλα αυτά που έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 πληρώνει 6.50 στη vistabet

Το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά, δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής και αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθεί και οριστικά το διαζύγιο του Γκαρσία με τον Δικέφαλο.

Από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως δεν έγινε το παραμικρό στην προπόνηση. Ωστόσο δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν στον Δικέφαλο τι θα επακολουθήσει μετά το νέο αποκλεισμό του Γκαρσία από την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα