Πρόταση γάμου στον «αέρα» ο Λεονάρντο! (vid)

Πρόταση γάμου στον «αέρα» ο Λεονάρντο! (vid)

Θάνος Σαρρής
Πρόταση γάμου στον «αέρα» ο Λεονάρντο! (vid)

bet365

Τρομερό περιστατικό στο Sky Italia, με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, να βγαίνει στον« αέρα» για να σχολιάσει την κλήρωση με τη Μπαρτσελόνα και να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, δημοσιογράφο του καναλιού!

Η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ έκρυβε μια έκπληξη για την παρουσιάστρια του Sky Italia, η οποία έβγαλε τον Λεονάρντο για δηλώσεις και... εισέπραξε πρόταση γάμου! Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί βγήκε για να μιλήσει για το ματς και την... άφησε στον τόπο! «Έχω μια ερώτηση για την Άννα», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος. «Θα με παντρευτείς;» «Τι ερώτηση είναι αυτή;», απάντησε η παρουσίαστρια, που πρόσθεσε: «Ναι, οκ, θα τα πούμε στι σπίτι, ευχαριστώ πάντως...».

Ο έτερος παρουσιαστής που ήταν στο στούντιο τόνισε: «Ναι, αλλά απαντάς ναι ή όχι;» Τότε εκείνη απάντησε θετικά και ο Λεονάρντο της είπε να κάνουν την τελετή στο Μιλάνο και τη Βραζιλία! Αμέσως έγινε χαμός στα social media, αλλά και στα ΜΜΕ της χώρας από την... αιφνιδιαστική επίθεση του Λενάρντο!

Όσον αφορά την κλήρωση με τη Μπάρτσα, τόνισε: «Είναι η πιο δύσκολη κλήρωση απέναντι στην καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση. Είναι η πιο δύσκολη κλήρωση απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Παίζουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ανυπομονούμε γιατί η Παρί αξίζει να είναι μέρος της γιορτής του ποδοσφαίρου. Έχουμε την ευκαιρία να μετρηθούμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Η Μπαρτσελόνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί, είναι μια γιορτή στην οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα