Xωρίς clasico, ντέρμπι Μπάγερν-Γιούβε!

Θάνος Σαρρής
Xωρίς clasico, ντέρμπι Μπάγερν-Γιούβε!

bet365

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε clasico στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το μεγάλο ματς δεν λείπει, με την Μπάγερν Μονάχου να αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους!

Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους είχαν συναντηθεί πριν από τρεις χρονιές στους ομίλους. Πλέον, αποτελούν το πιο δυνατό ζευγάρι που έβγαλε ο Στιβ ΜακΜάναμαν από την κληρωτίδα για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Παρί και Μπαρτσελόνα είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Kυπέλλου Κυπελλούχων το 1997, ενώ τελευταία φορά είχαν συναντηθεί στην ίδια φάση το 1995. Ο Ζλάταν λοιπόν αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα με τη φανέλα των Παριζιάνων, αν και στο πρώτο ματς της Γαλλίας θα λείπει λόγω τιμωρίας.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 3.25 στη novibet

Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατά τέθηκαν αντιμέτωπες το 2001, στα προημιτελικά. Ήταν η τελευταία φορά που οι Τούρκοι έφτασαν σε αυτή τη φάση και μάλιστα είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς! Η πρωτάρα στη φάση Μάλαγα, απέφυγε το «μεγαθήριο» και οι μάχες της με τη Ντόρτμουντ αναμένονται αμφίρροπες μεν, εντυπωσιακές δε!

Τα ματς θα διεξαχθούν στις 2/3 και 9/10 Απριλίου, ενώ στις 12 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση στη Νιόν για τα ημιτελικά. Οι αγώνες της επόμενης φάσης θα διεξαχθούν στις 23/24 Απριλίου και 30 Απριλίου/1 Μαΐου.

Τα ζευγάρια:
Μάλαγα-Ντόρτμουντ
Ρεάλ-Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα