Καζιγιάμα... η επιστροφή

Καζιγιάμα... η επιστροφή

Gazzetta team
Καζιγιάμα... η επιστροφή

bet365

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα είχε χάσει τη θέση του τόσο στην ενδεκάδα, όσο και στην αποστολή του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Φάμπρι αναμένεται να τον επιστρατεύσει ενόψει ΠΑΟΚ.

Το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα στους «πράσινους». Μετά τις ενοχλήσεις του Σεϊταρίδη στο γόνατο, που τον βγάζουν... οff όπως φαίνεται από το ματς με τον ΠΑΟΚ, υπήρξαν και οι στομαχικές διαταραχές που ένιωσε ο Εσπάρθα, τη στιγμή που παραμένει εκτός και ο Χοσέ Τοτσέ. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Φάμπρι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Έτσι σε ένα από τα σχήματα που δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός, συμπεριέλαβε τον Γιοχέι Καζιγιάμα στο βασικό σχήμα, σε θέση «οχταριού», δίπλα από τον Ζέκα. Στο συγκεκριμένο σχήμα ο Σο ήταν ο μοναδικός «κόφτης», ενώ από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν εκπλήξεις, σε σχέση με ότι είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα, με εξαίρεση τον Τριανταφυλλόπουλο, που είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα