«Χώσιμο» Μίτσελ σε Βλαχοδήμο

«Χώσιμο» Μίτσελ σε Βλαχοδήμο

Gazzetta team
«Χώσιμο» Μίτσελ σε Βλαχοδήμο

bet365

Έντονα παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του είχε Μίτσελ στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα τα... έχωσε κυρίως στον Βλαχοδήμο.

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει με το καλημέρα πως είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν τον ικανοποιούν μόνο οι νίκες, αλλά θέλει η ομάδα του να προσφέρει και θέαμα. Κάθε άλλο παρά αυτό ωστόσο αντίκρισε από τον Ολυμπιακό στο ματς με τους Ηπειρώτες, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να... εκραγεί κατά την ανάπαυλα του αγώνα. Αρκετές φορές μάλιστα έχει αναφερθεί η... αδυναμία που τρέφει για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν ο νεαρός μεσοεπιθετικός εκείνος που τα «άκουσε» περισσότερο και σε δεύτερο βαθμό ο Παπάζογλου.

«Τι έχετε πάθει, τι έγινε. Γιατί δεν συνεργάζεστε; Γιατί δεν κάνετε αυτά που έχουμε πει; Πόσες φορές βγήκαμε σωστά από την πλευρά σας; Πόσες φορές ανέβηκες Τάσο; Καμία... Παναγιώτη τι κάνεις; Γιατί δεν κάνεις αυτά που λέμε; Πρέπει να συγκλίνεις, για να ανοίγεις τους χώρους πίσω σου για τον Τάσο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος», ήταν τα λόγια του Μίτσελ, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Τα παράπονα του Ισπανού τεχνικού βέβαια δεν αφορούσαν μόνο τους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά ολόκληρη τη λειτουργία της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίζουμε σαν κάνουμε αγγαρεία... Είμαι εναντίον του συμβιβασμού και δεν μπορώ να βλέπω να επαναπαύεστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα