«Βροχή» από εξώδικα στην ΑΕΚ

«Βροχή» από εξώδικα στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
«Βροχή» από εξώδικα στην ΑΕΚ

bet365

Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στα οποία μένουν οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Κατίδης, Ανάκογλου και Κουρέλλας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ώστε να εξασαφαλίσουν τα ενοίκια που τους οφείλει η ΠΑΕ.

Άλλο ένα αρνητικό μαντάτο λίγο πριν την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου με την Βέροια προέκυψε και αφορά τους Γιώργο Κατίδη, Δημήτρη Ανάκογλου και Νίκο Κουρέλλα αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στα οποία διαμένουν οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έστειλαν εξώδικο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της θα πρέπει μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων να καταβάλει τα οφειλόμενα ενοίκια στους ιδιοκτήτες των σπιτιών προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα έξωσης οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Σε απόδοση 1.95 στη novibet η νίκη της ΑΕΚ επί της Βέροιας

Σίγουρα δεν πρόκειται για τα πιο ευχάριστα μαντάτα τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μιας και αυτό συμβαίνει δύο μέρες πριν το σοβαρό ματς που έχει η ΑΕΚ με την Βέροια και αν μην τη άλλο είναι άσχημο πέρα από των αγωνιστικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ να προστεθεί άλλο ένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα