«Δεν έχει αποφασιστεί η νέα πρεμιέρα»

Gazzetta team
«Δεν έχει αποφασιστεί η νέα πρεμιέρα»

bet365

Η Super League δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη» και το ρεπορτάζ του Τάσου Αντωνίνη πως η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματα θα γίνει στις 17 Αυγούστου, η ενημέρωση της Super League είναι πως κανείς πρόεδρος της ΕΠΟ, ούτε ή ίδια η Λίγκα έχει πάρει την απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2013-14.

Η Super League θα το συζητήσει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της και με διαδικασία ψηφοφορίας, όπου θα έχουν δικαίωμα ψήφου οι 18 ομάδες, θα παρθεί η απόφαση, αφού θα είναι ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ.!

Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι, στο προσεχές συμβούλιο θα γίνουν συζητήσεις για το πότε θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με βάση τα θέλω της ΕΠΟ λόγω και του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πάντως, δεν διαψεύδεται πως η νέα Super League θα ανοίξει τις πόρτες της για τη σεζόν 2013-14 μετά τις 15 Αυγούστου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα