Κάρολ: «Θέλω να μείνω»

Κάρολ: «Θέλω να μείνω»

Gazzetta team
Κάρολ: «Θέλω να μείνω»

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ρόι Κάρολ τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί και επιθυμία των «ερυθρολεύκων», με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις.

Με δηλώσεις στην «Belfast Telegraph» ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο τόνισε: «Θέλω να μείνω εδώ και το καλό είναι ότι και από την ομάδα θέλουν να μείνω επίσης. Είμαστε σε συζητήσεις για ανανεώσεις ενός χρόνου του συμβολαίου μου και ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα. Είμαι άνετα εδώ, ενώ ευχαριστημένη είναι και η οικογένειά μου

Όσο για τις μεταπτώσεις που είχε στην καριέρα του λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με το ποτό είπε: «Για μένα το σημαντικό ήταν και παραμένει να διατηρώ το μυαλό μου προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι εδώ και δύο χρόνια μακριά από το ποτό, έμεινα «καθαρός» και είχε αποτέλεσμα. Μπορώ να πω ότι πλέον είμαι σοφότερος από ότι ήμουν παλιά».

Τέλος ο Κάρολ συμπλήρωσε: «Για ότι συνέβη η ευθύνη είναι δική μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον. Μερικές φορές η ζωή σου παίζει περίεργα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα