«Είδε» Ολυμπιακό η Μίλαν!

«Είδε» Ολυμπιακό η Μίλαν!

«Είδε» Ολυμπιακό η Μίλαν!

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Πιέρο Ντούσι βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είδε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες των πρωταθλητών δεν παύουν να τραβούν τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων επάνω τους και οι σκάουτ ομάδων του εξωτερικού κάνουν... παρέλαση στο «Γ.Καραϊσκάκης». Αυτή τη φορά μάλιστα δεν επρόκειτο για έναν απλό σκάουτ, αλλά για τον αθλητικό διευθυντή των «ροσονέρι», Πιέρο Ντούτσι, ο οποίος έδωσε χθες το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο.

Την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ πάντως παρακολούθησαν άνθρωποι ακόμα ενός ιταλικού συλλόγου και συγκεκριμένα της Μπολόνια και μάλιστα φέρονται να είχαν στραμμένα τα μάτια της στον Κώστα Μήτρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα