Η ώρα του Φιγκερόα

Η ώρα του Φιγκερόα

Νίκος Αθανασίου
Η ώρα του Φιγκερόα

bet365

Ο Φάμπρι έδειξε πως θα ξεκινήσει βασικό τον Λουτσιάνο Φιγκερόα στην Τούμπα ενώ δοκίμασε και στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Χουχούμη. Μαρίνος στα χαφ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Φάμπρι να δείχνει πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει βασικός ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε κόντρα στη Κέρκυρα και δείχνει πανέτοιμος για να πάρει το χρίσμα στην αρχική ενδεκάδα. Από κει και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τον Χουχούμη στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του τραγικού Κάιπερ ενώ σε ρόλο αντί-Βιτόλο ετοιμάζει τον Στέργο Μαρίνο.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, αριστερά ο Χουχούμης, δεξιά ο Γιούρκας και ο Πίντο με τον Μπουμσόνγκ. Σο, Ζέκα, Μαρίνος στον άξονα, Εσπάρθα και Σισοκό στις πτέρυγες και στη κορυφή ο «Λούτσο». Θέση διεκδικεί, φυσικά, και ο Χάρης Μαυρίας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τοτσέ και Κουίνσι, ενώ ο Λαγός απουσίασε λόγω ίωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα