Δοκιμών συνέχεια στον ΠΑΟΚ
Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας στην σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης και πάλι μπήκε στον τομέα των δοκιμών στην διάρκεια του διπλού στα 3/4 του γηπέδου προσπαθώντας να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερες εναλλακτικές επιλογές για το σχήμα της Κυριακής.
Χωρίς καινούρια προβλήματα και με τους πιο καταπονημένους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν σε φουλ ρυθμό ο προπονητής εξάντλησε τη διάρκεια της προπόνησης σε δοκιμές. Μόνοι οι Κατσικάς, Γεωργιάδης δεν συμμετέχουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ο τελευταίος ακολουθώντας μόνο πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, ενώ ο Κατσικάς τρέχει μόνος του στο γήπεδο σε πιο έντονο ρυθμό.
Μετά την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο είχε προβλεφθεί ειδικό μενού για τους ποδοσφαιριστές. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:00 στην Τούμπα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
