Μαξιλαράκια στη Λεωφόρο

Μαξιλαράκια στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Μαξιλαράκια στη Λεωφόρο

bet365

Ξεκινάει σήμερα ο δεύτερος κύκλος των έργων αναμόρφωσης της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται να τοποθετήσει μαξιλαράκια στις θύρες 6-7.

Σήμερα θα αρχίσουν οι εργασίες στα ηλεκτρολογικά, την ύδρευση και τις στεγανοποιήσεις αφού ήδη έχει γίνει τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, στεγανοποιήσεις και σουλούπωμα των αποδυτηρίων.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις άδειες για τις εργασίες αντιστήριξης στις θύρες 6-7 που είναι και οι μοναδικές κερκίδες χωρίς καθίσματα. Μάλιστα, στο πράσινο στρατόπεδο σκοπεύουν να τοποθετήσουν μαξιλαράκια ως το τέλος της σεζόν και από το καλοκαίρι να τοποθετηθούν μικρά καθίσματα, 35-40 εκατοστών, ώστε να αυξηθεί και η χωρητικότητα της Λεωφόρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα