«Ζενίτ για Πετρέσκου»

«Ζενίτ για Πετρέσκου»

bet365

Ο Σπαλέτι περνάει δύσκολες μέρες στην Ζενίτ και σύμφωνα με τους Ρώσους ο Νταν Πετρέσκου, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε Κούμπαν και Ντιναμό, είναι από τα φαβορί.

Η Ζενίτ γνώρισε ακόμη μία ήττα από την Ρούμπιν (0-1) στο Γκρόζνι και η δύσκολη σεζόν για τον Σπαλέτι και τους παίκτες του συνεχίζεται. Όλα δείχνουν ότι αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ιταλός θα... αποχαιρετίσει, παρότι ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν από λίγους μήνες μέχρι το 2015, με τον ρωσικό τύπο να τον κατηγορεί πλέον ανοιχτά για... αδιαφορία.

Οι Ιταλοί ανέφεραν ότι ο Αλέγκρι, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μίλαν φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ζενίτ, όμως ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Спорт день за днем υπήρξε συνάντηση ανθρώπων της Ζενίτ με τον μάνατζερ του Νταν Πετρέσκου, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ντιναμό Μόσχας και νωρίτερα στην Κούμπαν Κρασνοντάρ (την άφησε τον περασμένο Αύγουστο για τους Μοσχοβίτες). Να θυμίσουμε ότι στο τιμ του Ρουμάνου βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο Στέργιος Φωτόπουλος.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα