Τίτλοι τέλους για Γκατούζο...

Τίτλοι τέλους για Γκατούζο...

Τίτλοι τέλους για Γκατούζο...

bet365

Ο πρώην θρύλος της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα για να ακολουθήσει ρόλο προπονητή.

Μετά από 18χρόνια τεράστιας καριέρας, ένας από τους κορυφαίους «σκύλους» που είδαν ποτέ τα γήπεδα θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα ακολουθήσει αποκλειστικά αυτή του προπονητή. Τον Φεβρουάριο, ο θρύλος των Ροσονέρι ανέλαβε διπλό ρόλο, παίκτη-προπονητή στην Σιόν, μετά την απομάκρυνση του Βίκτορ Μουνιόθ και τώρα έκανε σαφές ότι θέλει να κάνει focus στους πάγκους. «Θα παίξω ένα ακόμα ματς, όμως θα είναι το κύκνειο άσμα. Το Ιούνιο θα κρεμάσω τα παπούτσια μου και θα αφιερώσω τον εαυτό μου σε μία νέα καριέρα».

Εχοντας υπάρξει συμπαίκτης και αντίπαλος με τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, ο Γκατούζο τόνισε ότι διαθέτει πλέον ότι χρειάζεται για να κάνει το πέρασμα από τον αγωνιστικό χώρο στον πάγκο. «Νιώθω ότι έχω τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα να πετύχω σαν προπονητής. Με έχουν παρομοιάσει με τον Αντόνιο Κόντε και είναι τιμή μου. Ελπίζω να έχω και εγώ ανάλογες επιτυχίες όπως εκείνος. Εχουμε πολλές ομοιότητες, όπως το ότι είχαμε προπονητές τους Λίπι και Αντσελότι. Αυτοί ήταν οι δάσκαλοί μου».

Ο Ιταλός μίλησε επίσης για τον αγώνα-ρεβάνς της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League. «Θα βρίσκομαι μπροστά στην τηλεόραση για να δω το μεγάλο ματς μαζί με κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες μου. Πρόβλεψη; Θα πω ήττα με 3-1».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα