«Δένει» Μιράντα η Ατλέτικο

«Δένει» Μιράντα η Ατλέτικο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζοάο Μιράντα για δύο ακόμη χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Μιράντα προσαρμόστηκε πολύ εύκολα στην Ισπανία και εξελίχθηκε σε αναντικατάστατο μέλος της 11άδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Η Ατλέτικο τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από την Σάο Πάουλο το καλοκαίρι του 2011 και με το συμβόλαιό του να φτάνει στο τέλος του το 2014, οι ροχιμπλάνκος αποφάσισαν να τον «δέσουν».

Έτσι, ανακοίνωσαν ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την επέκτασή του κατά δύο χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ οι υπογραφές θα πέσουν τις επόμενες ημέρες. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Στην Ατλέτικο νιώθω σαν στο σπίτι μου, λατρεύω τη Μαδρίτη και νομίζω ότι η συμφωνία είναι πολύ καλή και για τις δύο πλευρές», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μιράντα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα