Χάνει Πανθρακικό ο Σαρ
Τρεις... πονοκέφαλοι λόγω καρτών προέκυψαν στον ΟΦΗ για τον Γιάννη Πετράκη. Συγκεκριμένα, οι Μοχάμεντ Σαρ και Γιώργος Ιωαννίδης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Κώστας Μπανούσης έφτασε τις εφτά.
Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 28ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, με τον δεύτερο να χάνει αυτό της αμέσως επόμενης (29η) με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ. Όσον αφορά τον Μπανούση, θα χάσει, επίσης, την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, καθώς και αυτή της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
