Θέλει να μείνει και περιμένει!

Θέλει να μείνει και περιμένει!

Νίκος Αθανασίου
Θέλει να μείνει και περιμένει!

bet365

Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει συζητήσει για χρήματα και επιθυμεί να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να παραμείνει στη Παιανία.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της εποχής αλλά και του «πορτοφολιού» του. Όπως έχει δηλώσει ο Γιάννης Αλαφούζος το μπάτζετ αναμένεται να πέσει αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Συμβόλαια που ξεπερνούν τις 300-400.000 θεωρείται δεδομένο πως θα... ψαλιδιστούν και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αμείβεται με 600.000 ετησίως, αποτελεί έναν από τους ακριβοπληρωμένους της Παιανίας ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Ο «Βίτο» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την φετινή τραγική πορεία της ομάδας, είναι βασικός και αναντικατάστατος και έχει σημαντικό ρόλο στα «πράσινα» αποδυτήρια. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί την παραμονή του Ίβηρα άσου, ώστε να γίνει ένας από τους έμπειρους πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το «τριφύλλι» της επόμενης περιόδου. Αυτό, όμως, θα γίνει μόνο εάν βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με την μείωση των απολαβών του σκληροτράχηλου μέσου. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε συνάντηση με την διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες.

Μάλιστα, ο Βιτόλο ήταν έξαλλος με όσα είδαν το... φως της δημοσιότητας σχετικά με δεδομένη αποχώρηση του. Σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του είναι ξεκάθαρος όλο αυτό το διάστημα. Θέλει να παραμείνει στην Παιανία, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει ακόμη και με μειωμένα-στα πλαίσια του λογικού- χρήματα από αυτά που λαμβάνει.

Ακόμη και η πρόταση που φέρεται πως μπορεί να έχει μελλοντικά από την Λας Πάλμας είναι κάτι που δεν τον συγκινεί στη παρούσα φάση. Εξάλλου η καταγωγή του είναι από την Τενερίφη και υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. «Είμαι στον Παναθηναϊκό σε μία μεγάλη ομάδα. Είμαι Τενερίφη και θα πάω στη Λας Πάλμας; Σε μία ομάδα Β' Εθνικής»; έλεγε χαρακτηριστικά ο Ισπανός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα