Δέκα μέρες έξω ο «Κάνιο»!

Δημήτρης Τομαράς
Δέκα μέρες έξω ο «Κάνιο»!

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος διότι διαπιστώθηκε πως έχει πάθει θλάση από το ματς με την ΑΕΚ και έτσι θα μείνει εκτός δράσης στον Ολυμπιακό για δέκα μέρες.

Ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά -όπως προέκυψε από τις εξετάσεις του- και έκανε θεραπεία στου Ρέντη. Αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα φυσικά δεν ικανοποιήθηκε καθόλου από αυτήν την εξέλιξη καθώς προσθέτει έναν ακόμα τραυματισμό του στην διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Εξάλλου ο «Κάνιο» είχε μιλήσει από την Κυριακή με τον Μίτσελ για την κατάστασή του. «Κόουτς πονάω αρκετά», του είχε μεταφέρει ανάμεσα στα άλλα. Ο Λεάντρο Γκρέκο από την άλλη έχει ένα χτύπημα (κάκωση) στον έσω πλατύ δεξιά και έκανε επίσης θεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα επανεκτιμηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα