«Ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο ο Σαββίδης»

«Ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο ο Σαββίδης»

«Ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο ο Σαββίδης»

bet365

Ο δήμαρχος της Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε για τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη και την επένδυση που θέλει να κάνει και θα συμπεριλαμβάνει και τον ΠΑΟΚ.

Ο δήμαρχος Θέρμης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra fm» μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει κάτι μεγάλο που θα περιλαμβάνει και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.


«Επειδή έχω διαβάσει και εγώ και τα δημοσιεύματα στα σάιτ και στις εφημερίδες, σας λέω ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το μόνο που ισχύει είναι μια συνάντησή μου με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ με τον οποίο συζητήσαμε κάποια πράγματα»

Για το πότε έγινε η συνάντηση: «Πριν περίπου 1 με 1,5 μήνα. Εκτοτε δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Δεν υπάρχει τίποτα για να συζητήσουμε».

Για το αν η επένδυση αφορά μόνο προπονητικό κέντρο: «Δεν το ξέρουν όλοι, αλλά ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει μια επένδυση που να έχει και τον ΠΑΟΚ μέσα, αλλά είναι μια επένδυση διαφορετική από τη μονόπλευρη χρήση τέτοιου χώρου από τον ΠΑΟΚ. Αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δεν νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι περισσότερο».

Για το αν υπάρχει συμφωνία: «Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε περαιτέρω εξειδίκευση».

Για το αν ο δήμος θα παραχωρήσει έκταση ή θα την πουλήσει στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ: «Ο δήμος δεν παραχωρεί τίποτε. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά που έχω συζητήσει με τον κ. Σαββίδη. Νομίζω ότι βλάπτουν την ιστορία».

Για το πότε αναμένεται η εξέλιξη: «Δεν ξέρω, από τον κ. Σαββίδη εξαρτάται».

Για το ότι όντως το αθλητικό κομμάτι του σχεδίου του Ιβάν Σαββίδη είναι ένα μέρος της συνολικής επένδυσης: «Ναι, έτσι ακριβώς. Έχει μεγάλα σχέδια για την πόλη ο Ιβάν και αυτό ως δήμαρχο με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί η χώρα μας έχει ανάγκη από σοβαρούς ανθρώπους και επιχειρηματίες που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν και να εξασφαλίσουν θέσεις δουλειάς για τους συμπολίτες μας».

Για το αν θα γίνει η επένδυση: «Είμαι σίγουρος ότι η επένδυση θα γίνει, δεν ξέρω αν θα γίνει στη Θέρμη ή αλλού. Είμαι σίγουρος ότι το master plan που έχει στο μυαλό του θα το υλοποιήσει εδώ στον περίγυρο της Θεσσαλονίκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα