«Αστεία κόκκινη στον Σαλπιγγίδη»

«Αστεία κόκκινη στον Σαλπιγγίδη»

Gazzetta team
«Αστεία κόκκινη στον Σαλπιγγίδη»

bet365

Ο Γιώργος Κούδας δεν θεωρεί πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μούντζωσε τον διαιτητή Δελφάκη, ενώ παραδέχτηκε πως το είχε κάνει ο ίδιος όταν ήταν ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»:

«Είναι αστεία η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής στον Δημήτρη. Αν ήθελε ο Δημήτρης να μουντζώσει τον διαιτητή, θα το έκανε πολύ άνετα και με τα δύο του χέρια παρατεταμένα προς το πρόσωπο του διαιτητή ή του επόπτη ή ακόμη και με το ένα χέρι παρατεταμένο. Δεν μούντζωσε ο Δημήτρης, έκανε μία απλή κίνηση που μεταφράζεται ως αγανάκτηση.

Και εγώ είχα αποβληθεί πριν από αρκετά χρόνια όταν αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ. Ήταν σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν έφυγα από κανονική θέση πίσω από το κέντρο και έβγαινα μόνος με αντίπαλο τον τερματοφύλακα. Τότε, διαιτητής και επόπτης με υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ. Αντέδρασα, σήκωσα τα δύο μου χέρια και μούντζωσα επόπτη και διαιτητή. Έτσι αποβλήθηκα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η δική μου αποβολή τότε, με αυτό που συνέβη στα Χανιά. Αλλά και πάλι το ήθος του Σαλπιγγίδη είναι γνωστό στο πανελλήνιο. Το μαρτυρά όλη η σταδιοδρομία του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα