«Να είναι διπλά προσεκτικοί οι διαιτητές»

Gazzetta team
«Να είναι διπλά προσεκτικοί οι διαιτητές»

bet365

Αρκετά λάθη διέκρινε ο Παναγιώτης Βαρούχας στις διαιτησίες των αγώνων της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας τονίζοντας ότι από εδώ και στο εξής χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

Αναλυτικά η «έκθεση» του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός: «Ο Αρετόπουλος σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Απέφυγε το μεγάλο λάθος. Είχε κάνει μια κοιλιά, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Υπάρχει ένα οφσάιντ που δόθηκε λανθασμένα σε βάρος του Πανθρακικού στα τελευταία λεπτά».

Για το Παναθηναϊκός-Κέρκυρα: «Ο Κουκουλάκης είναι γκαντέμης. Του κάθονται πάντα παράξενες φάσεις. Στο γκολ του Παναθηναϊκού ο Σο έχει κάνει επιθετικό φάουλ προτού γίνει το χέρι που δόθηκε πέναλτι».

Για το Πλατανιάς-ΠΑΟΚ: «Ο Δελφάκης είχε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Η δεύτερη κίτρινη στον Σταφυλίδη είναι λανθασμένη. Όσο για την άλλη αποβολή, ο διαιτητής ή ο βοηθός δεν μπορεί να δει τον πρότερο έντιμο βίο του Σαλπιγγίδη. Αν μούντζωσε ή όχι τον βοηθό μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά από τον καθένα».

Για το Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Λαμπρόπουλος δεν έδωσε στο 59’ πέναλτι του Πάντου στον Μάνταλο. Το παιχνίδι δεν είχε άλλες φάσεις, αλλά το πέναλτι διαμορφώνει αποτελέσματα».

Για το Άρης-Λεβαδειακός: «Ο Κομίνης σε ένα δύσκολο παιχνίδι είχε πολύ καλή παρουσία. Στο πρώτο γκολ του Άρη πρέπει να εξάρουμε τον βοηθό γιατί άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι βλέποντας σωστά σε μια δύσκολη φάση».

Για το Βέροια-ΟΦΗ: «Ο Αμπάρκιολης στην εφαρμογή κανονισμού έκανε λάθη, χωρίς να κάνει κάτι σοβαρό».

Για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Ο Γιάχος φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του και κάνει καλές διαιτησίες. Όταν δεν ασχολείται κανείς μαζί σου, η διαιτησία σου είναι πετυχημένη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα