Το πιο γρήγορο πρωτάθλημα!

Το πιο γρήγορο πρωτάθλημα!

Gazzetta team
Το πιο γρήγορο πρωτάθλημα!

bet365

Συνήθεια έχει γίνει πλέον για τον φετινό Ολυμπιακό η κατάρριψη των ρεκόρ, προσθέτοντας στο ενεργητικό του και αυτό του πιο γρήγορου πρωταθλήματος.

Σαν... χάρτινος πύργος γκρεμίζονται τα ρεκόρ στο πέρασμα των «ερυθρολεύκων» την φετινή σεζόν και το βράδυ της Κυριακής έσπασαν, όχι ένα, αλλά δύο ακόμα! Το πρώτο βέβαια και σημαντικότερο, αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες από τις 10 Μαρτίου κιόλας «κλείδωσαν» τον 40ο τίτλο της ιστορίας τους, ξεπερνώντας κατά δέκα ημέρες το προηγούμενο πιο γρήγορο πρωτάθλημα που είχαν κατακτήσει. Κι αυτό μάλιστα με παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν και συγκεκριμένα το 6-0 του 2011!

Όσον αφορά το δεύτερο, είναι των συνεχόμενων αγώνων στους οποίους σκοράρουν στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν και στα 25 παιχνίδια τους ως τώρα στην Σούπερ Λιγκ, ξεπερνώντας έτσι την επίδοση της σεζόν 200-01.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα