Έ«χ»ασαν την Ευρώπη

Έ«χ»ασαν την Ευρώπη

bet365

Λεβάντε και Χετάφε «κόλλησαν» στο 0-0 και φαίνεται ότι χάνουν το... τρένο της Ευρώπης. Καλύτερα τα «βατράχια», δεν μέτρησε γκολ του Ιμπόρα, βασικοί Βύντρα, Καράμπελας.

Η Λεβάντε υποδέχθηκε την φορμαρισμένη Χετάφε στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια», με τις ομάδες να έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Τη νίκη που θα τις επέτρεπε τη... συνέχεια στο κυνήγι της Ευρώπης. Τελικά, το 0-0 δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη και κυρίως τους γηπεδούχους, με τους οποίους ξεκίνησαν Βύντρα (κέντρο άμυνας) και Καράμπελας, καθώς ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είδαν την μπάλα να περνάει την γραμμή μετά το σουτ του Ρότζερ στο 86', αλλά το γκολ να μην μετράει, ενώ έχασαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ χρειάστηκαν μόλις 30” για να φτάσουν κοντά στο γκολ, όταν ο Ακουαφρέσκα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μογιά, όμως ο γκολκίπερ της Χετάφε τον νίκησε. Η συνέχεια βρήκε τα «βατράχια» να χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 14', όταν αρχικά ο Μογιά νίκησε και πάλι τον Ακουαφρέσκα, ενώ στη συνέχεια ο... κεραυνός του Πέδρο Λόπεθ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι, είχαν μπλοκαριστεί σωστά, δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν και το παιχνίδι πήγαινε ακριβώς εκεί που το ήθελε η Λεβάντε, με τον Ιμπόρα να προσπαθεί να πετύχει ένα απίστευτο γκολ, όταν προσπάθησε να κρεμάσει τον Μογιά πίσω από το κέντρο, όμως ο Ισπανός πρόλαβε να γυρίσει και να βγάλει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την πρωτοβουλία, όμως οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ξανά η Λεβάντε είχε τις καλύτερες... μικροευκαιρίες, πριν ανεβάσει ρυθμό στο τελευταίο 10λεπτο και ψάξει... μανιωδώς το γκολ. Στο 86' ο Ρότζερ έχασε τεράστια ευκαιρία, ενώ στο 88' μετά από... βολίδα του Ιμπόρα, η μπάλα αρχικά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή, όμως ούτε ο επόπτης ούτε ο διαιτητής το είδαν, με το 0-0 να παραμένει... Οι παίκτες του Μαρτίνεθ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σκοράρουν, έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι στο τέλος, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα