Εξω Πατσίνι, μέσα Μεξές, Μπόατενγκ

Εξω Πατσίνι, μέσα Μεξές, Μπόατενγκ

bet365

Ο Pazzo υπέστη κάταγμα περόνης και θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, όμως οι Μεξές και Μπόατενγκ είναι okay και κάνουν το ταξίδι στην Καταλονία.

Οι Ροσονέρι εξέδωσαν ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι ο Πατσίνι έχει υποστή κατάγμα περόνης στο δεξί πόδι, ενώ παρότι υπήρχαν φόβοι για την κατάσταση των Μεξές και Μπόατενγκ, αμφότεροι θα πετάξουν για την Ισπανία και τον επαναληπτικό των «16» του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεδομένου ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση, ένας εκ των Νιανγκ και Ρομπίνιο θα παίξουν στην τριπλέτα της επίθεσης.

Η πρόκριση της Μίλαν εις βάρος της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 1.65 στη meridianbet

Η αποστολή: Αμπιάτι, Αμέλια, Γκάμπριελ, Αμπάτε, Αντονίνι, Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Μεξές, Ζαπάτα, Αμπροζίνι, Μπόατενγκ, Κονστάντ, Φλαμινί, Μοντολίβο, Μουντάρι, Νοτσερίνο, Τραορέ, Μπόγιαν, Ελ Σαραουί, Νιανγκ, Ρομπίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα