Ράβει το 4ο αστέρι...

Ράβει το 4ο αστέρι...

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» (19:30, NS1)και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα νούμερο 40. Στην ουρά, ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό (17:15, NS1)στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Μακριά από τα Πηγάδια όλα είναι καλά… Ουσιαστική στην Τούμπα, όπου κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ, συνεπής στο ΟΑΚΑ, όπου επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, καταιγιστική στη Λιβαδειά, όπου διέλυσε με 4-1 τον Λεβαδειακό. Εντός έδρας, όμως, τι γίνεται; Η Ξάνθη έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στην έδρα της και μοιάζει να πέφτει στην παγίδα που στήνει και η ίδια μακριά από την ακριτική πόλη. Τα «διπλά» που έχει πάρει την φέρνουν σε θέση που μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και πλέι οφ, με απαραίτητη προϋπόθεση να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες έχασαν έδαφος με την ήττα από τον Αστέρα, όμως έχουν σύμμαχο στην Ξάνθη και την παράδοση. Έχουν αποστάσει τρεις ισοπαλίες κι έχουν κερδίσει μια φορά σε σύνολο πέντε αγώνων, με τη μοναδική νίκη της Skoda να έχει σημειωθεί το 1991. Και, φυσικά, στο παλαιό γήπεδο της Ξάνθης.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Πηγάδια
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 10/3, 15:00 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2, Ξάνθη-Βέροια 0-2, Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-4. / ΠΑΣ-Πανθρακικός 0-0, Ατρόμητος-ΠΑΣ 0-0, ΠΑΣ-Αστέρας Τρίπολη 1-2.
EXIT POLL: 1: 2,40 Χ: 3,20 2: 3,71
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Κομεσίδης (τιμωρ.), Φλίσκας (τιμωρ.), Βάλλας (τραυμ.), Πρίττας (αμφιβ.) – Φεγκρούς (τραυμ.), Ιωάννου (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Λαμπρόπουλος, Μπαλτάς, Σταθόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με εμάς. Είναι πολύ οργανωμένη και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην οργάνωση και στην πειθαρχία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Να διασφαλίσουμε την καλή κυκλοφορία και να έχουμε υπομονή για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Πιστεύω θα γίνει θεαματικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα μεταξύ εντός και εκτός έδρας ματς. Πρέπει να έχουμε και τη στήριξη του κόσμου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ούτως ώστε σε περίπτωση νίκης να κοιτάξουμε και για κάτι διαφορετικό». Μαρίνος Ουζουνίδης

«Για μας δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από την αρχή της περιόδου. Δυστυχώς κάναμε μία ήττα στο γήπεδό μας από την Τρίπολη παρά την καλή εμφάνιση που κάναμε, οπότε πρέπει να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε καλά εκτός έδρας και αυτό δείχνει τη δυναμική μας, κάθε παιχνίδι όμως είναι ξεχωριστό. Έχουμε μαζέψει αρκετούς πόντους εκτός έδρας μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ιδιαίτερο με πολλές δυσκολίες, οπότε τίποτε δεν θα είναι εύκολο». Γιάννης Χριστόπουλος

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Είναι ένα ματς ικανό να επισκιάσει ακόμα και την διαφαινόμενη φιέστα του Ολυμπιακού. Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς. Πιο κρίσιμο από το προηγούμενο και αν καταφέρει να κερδίσει, εξίσου κρίσιμο με όσα έπονται. Αν χάσει, τότε ίσως πρέπει να αποδεχτεί ότι αποχαιρετά την κατηγορία. Οι κιτρινόμαυροι τα παίζουν όλα για όλα, έστω κι αν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχαν προπονητή, μετά την απόφαση να προχωρήσουν στην τέταρτη αλλαγή μέσα σε μια σεζόν. Ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε μετά από διαβουλεύσεις το χρίσμα και θα προσπαθήσει να κάνει θετικό ξεκίνημα απέναντι στον Λεβαδειακό. Τα καλά νέα για τον Άρη είναι η κακή κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν να κερδίσουν από τις 20 Ιανουαρίου και συμπληρώνουν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σ’ αυτά τα έξι ματς, μάλιστα, έχουν σκοράρει μόλις τρεις φορές, ενώ και η προϊστορία ενισχύει την προσπάθεια του Άρη. Δέκα νίκες σε σύνολο δώδεκα αγώνων στη Θεσσαλονίκη, με τον Λεβαδειακό να αποσπά ισοπαλία το 1991 και να κερδίζει το 1989.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 10/3, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Άρης-Παναθηναϊκός 1-0, Ολυμπιακός-Άρης 2-1, Βέροια-Άρης 3-1. / Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0, Αστέρας-Λεβαδειακός 1-0, Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-4.
EXIT POLL: 1: 2,20 Χ: 3,30 2: 3,90
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Ψυχογιός (τιμωρ.) – Πόι (τιμωρ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κομίνης, Γκάγκας, Μαγιάννης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ακριβώς, παλεύουμε μόνοι μας! Ελπίζω πως θα βγάλουμε το κάτι παραπάνω στο ματς με τη Λιβαδειά γιατί πρώτα απ’ όλα το χρωστάμε στους ίδιους μας τους εαυτούς, αλλά και στον κόσμο μας που έχει πικραθεί πάρα πολύ. Με τα παιδιά έχουμε δώσει όρκο πως πρέπει να σώσουμε την ομάδα, αφού δεν μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος άλλος. Έχουμε μείνει μόνοι μας. Θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά και ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος». Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης)

ΒΕΡΟΙΑ-ΟΦΗ

Η μάχη στην ουρά κορυφώνεται και το ματς στη Βέροια είναι εξίσου κρίσιμο με εκείνο του «Κλεάνθης Βικελίδης». Εν μέρει, όμως, εξαρτάται και από εκείνο. Αν ο Άρης κερδίσει, τότε Βέροια και ΟΦΗ νιώθουν και πάλι τη θηλιά να σφίγγει. Οι κιτρινόμαυροι θα φτάσουν στους 25 βαθμούς και αμφότερες οι προαναφερθείσες ομάδες ξεκινούν την αγωνιστική με 26. Ο νικητής στην Ημαθία, μπορεί να απολαύσει την ηρεμία του για λίγο, ενώ ο ηττημένος να αρχίσει να αγχώνεται για τις αγωνιστικές που υπολείπονται. Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε αυτό το σημείο, μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες που έχει γνωρίσει και παίζει σε μια έδρα που έχει να κερδίσει σε ματς πρωταθλήματος από το 1987 κι έχει ηττηθεί πέντε φορές στα τελευταία έξι ματς. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπαθούν για τη μεγάλη ανατροπή και προς το παρόν τα καταφέρνουν. Χάρη στη νίκη στα Πηγάδια και επί του Άρη ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού κι έχουν τη σωτηρία στα χέρια τους, αρκεί να κερδίσουν τα εντός έδρας ματς. Το πρόγραμμα είναι βατό, αφού μετά τον ΟΦΗ θα παίξουν στη Βέροια κατά σειρά με Κέρκυρα και Πλατανιά.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Βέροιας
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 10/3, 17:15 (NS3)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-2, Ξάνθη-Βέροια 0-2, Βέροια-Άρης 3-1. / ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-3, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-4.
EXIT POLL: 1: 2,05 Χ: 3,48 2: 4,28
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Καλί (τραυμ.), Σνάουτσνερ (τραυμ.), Μπαργκάν (τραυμ.) – Μονιάκης (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Αμπαρκιόλης, Δημητριάδης, Θανασακούδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Πρέπει να ολοκληρώσουμε την αποστολή που έχουμε αναλάβει. Ο αγώνας με τον Άρη ήταν πολύ δύσκολος κάτω από φοβερή πίεση. Για μας ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και οφείλουμε τώρα να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα δώσει μεγαλύτερη αξία στις νίκες που έχουμε κάνει, κυρίως με την Ξάνθη και τον Άρη. Μια νίκη με τον ΟΦΗ θα μας φέρει πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο και πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα». Δημήτρης Καλαΐτζιδης

«Αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν οι καλύτερες για μας. Δεν χρειάζεται όμως να μιλάμε για κάτι που έχει περάσει, αλλά να μαθαίνουμε απ' αυτό. Το μυαλό μας είναι στο πώς θα είμαστε με την ετοιμότητα και την υπευθυνότητα που πρέπει για να κάνουμε το καλύτερο και να φέρουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε, στα καλά αποτελέσματα και τις καλές παρουσίες. Δεν είναι στη φιλοσοφία μου να κάνω σχέδια. Αυτό που με ενδιαφέρει και τίποτε άλλο έίναι το παιχνίδι με τη Βέροια. Το ματς που έχουμε μπροστά μας είναι ο μεγαλύτερος τελικός, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι 100% γι' αυτό και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας». Γιάννης Πετράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Από τη μία η φιέστα και από την άλλη… Η ομοιοκαταληξία είναι προφανής. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να γιορτάσει το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, να βάλει το πολυπόθητο τέταρτο αστέρι και ένα ντέρμπι είναι ο καλύτερος τρόπος να το επισφραγίσει. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σκορ και θέαμα εις βάρος της ΑΕΚ, η οποία έχει κατορθώσει μόνη της να βγάλει τα μάτια της. Η Ένωση έμοιαζε να βρίσκει το δρόμο της μερικές αγωνιστικές πριν και να ονειρεύεται ακόμα και πλέι οφ, όμως προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα και χρειάζεται αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που έχουν 26 βαθμούς και στις οποίες στοχεύει ο Άρης, έχουν το δυσκολότερο έργο στην 25η αγωνιστική και εξαιτίας των εσωτερικών διαμαχών έχασαν το προβάδισμα που έμοιαζε να είχαν πάρει τρεις αγωνιστικές πριν. Η προϊστορία σαφώς και είναι υπέρ του Ολυμπιακού, όμως για άλλο ντέρμπι μιλούσαμε μέχρι πριν δύο χρόνια και για άλλο τώρα, οπότε δεν έχει και μεγάλη σημασία το 34-13-17 που έχουν υπέρ τους οι ερυθρόλευκοι ως γηπεδούχοι.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 10/3, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Άρης 2-1, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-4. / ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, Πλατανιάς-ΑΕΚ 2-1, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2.
EXIT POLL: 1: 1,21 Χ: 6,70 2: 19,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός - Μητρόπουλος (τιμωρ.), Πετρόπουλος (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Γιάχος, Ποντίκης, Φραγκιαδάκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας, δε θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Να κατακτήσούμε όσους πόντους μπορούμε έως το τέλος της περιόδου. Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Πιστεύω πως σε ένα παιχνίδι μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα. Όμως, όπως είπα και πριν, αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα. Θα την πάρουμε τη νίκη». Κώστας Μήτρογλου

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Κάθε αγώνας για εμάς είναι επιβίωσης, όπως λέμε άλλωστε σ' όλη τη διάρκεια της σεζόν κι αυτό ίσως να συμβαίνει ως το τέλος. Είναι μια ακόμα αναμέτρηση, στην οποία θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε κάτι, αν και όλοι γνωρίζουν ότι θα έχουμε απέναντί μας έναν ισχυρό αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο είναι μια ομαδική δουλειά και ένα ομαδικό άθλημα. Η μόνη πιθανότητα για μας θα είναι να παρουσιαστούμε ισχυροί ως σύνολο, σαν ομάδα. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις τον αντίπαλο και το άλλο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Κάθε ομάδα έχει την ευκαιρία, αν δουλεύει πολύ σκληρά να σταματήσει τον αντίπαλο. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται στη συνέχεια είναι πόσες πιθανότητες έχεις για να δημιουργήσεις ευκαιρίες και να σκοράρεις». Έβαλντ Λίνεν

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μεγάλο τους προβάδισμα είναι ότι τη Δευτέρα θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα! Γιατί και οι δύο έχουν στόχο και άγχος, αλλά και οι δύο είναι σε μια σχετική ασφάλεια για τους στόχους τους. Ο Πανιώνιος στους 28 βαθμούς πρέπει να αυτοκτονήσει για να μπλέξει σε περιπέτειες αφού έχει έξι ομάδες – χωρίς να υπολογίζεται η Κέρκυρα – από κάτω του. Επειδή, όμως, έχει και δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε, σίγουρα θέλει να σφραγίσει την παραμονή του κόντρα στον Ατρόμητο. Οι κυανέρυθροι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, από την οποία έχουν ηττηθεί στη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες δύο σεζόν. Ο Ατρόμητος πέρα από την προϊστορία, στην οποία έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς απέναντι στον Πανιώνιο, έχει και ένα μικρό σερί τις τελευταίες αγωνιστικές. Με το γκολ στην Κομοτηνή έσπασε το μηδενικό του και κατόρθωσε να σκοράρει, αλλά δεν έχει σπάσει το παθητικό του, το οποίο είναι λευκό στα τελευταία τέσσερα ματς.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Νέας Σμύρνης
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 11/3, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Κέρκυρα-Πανιώνιος 2-1, Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2. / Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0, Ατρόμητος-ΠΑΣ 0-0, Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1.
EXIT POLL: 1: 3,10 Χ: 3,10 2: 2,75
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Ρόκας (τιμωρ.), Ανδράλας (τραυμ.) – Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Μάνταλος, Ταρανάς, Τσολάκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον για να μη χάσουμε γιατί κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Θα κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί εμείς παίζουμε τη Δευτέρα και μέσα από αυτά θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Με τον καινούργιο προπονητή, τον Αναστόπουλο, έχει φτιάξει πολύ την άμυνα της ομάδας. Και αν δεν δέχεται εύκολα γκολ, μπορεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Θα κοιτάξουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να το χτυπήσουμε». Μάρκος Ντούνης (Πανιώνιος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα