Εκτός και ο Βάλλας

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και ο Βάλλας

bet365

Εκτός από την αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε, πλην του Σάκη Πρίττα, και ο Σπύρος Βάλλας, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε σήμερα η Ξάνθη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή, αφού έδωσε τις τελευταίες οδηγίες του στους παίκτες του.

Ο τεχνικός της Σκόντα άφησε εκτός τόσο τον Σάκη Πρίττα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όσο και τον Σπύρο Βάλλα, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Επίσης, ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κώστα Φλίσκα και Δημήτρη Κομεσίδη.

Από τη μεριά τους, οι Μιχάλης Ζαρόπουλος, Στέλιος Νάκας και Θόδωρος Τορομανίδης θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας Κ20. Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Τριάδης, Τσαμούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα