«Στόχος του Ολυμπιακού η Ευρώπη»

«Στόχος του Ολυμπιακού η Ευρώπη»

bet365

Στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές να πετύχει μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, αναφέθρηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στην μεγάλη διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τους διώκτες του στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος με τον παλάιμαχο ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» και νυν τεχνικό του Ατρομήτου να στέκεται στην δημιουργία ενος συνόλου πανέτοιμου για ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Ο προπονητής του Ατρομήτου και από τις σημαντικότερες μορφές της νεεότερης ιστορίας του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΟΠΑΠ Tv» εστίασε στην τεράστια διαφορά που χωρίζει τον Θρύλο από τους εγχώριους ανταγνωιστές του, αλλά και στην ευκαιρία που του παρουσιάζεται να κτίσιε μια άκρως ανταγωνισιτκή ομάδα εν όψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η Ευρώπη όπως είπε και ο Μαρινάκης. Στην Ελλάδα έχει μπουχτίσει από τίτλους και διακρίσεις. Δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να τον κοντράρουν. Μόνο ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης», ανέφερε αρχικά ο Αναστόπουλος και κατέληξε την κουβέντα του αναφορικά με το πλούσιο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

«Είναι καλό το ότι έχει ελληνοποιήσει την ομάδα ο κ. Μαρινάκης. Για παράδειγμα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μπορούν να αισθανθούν αλλιώς τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πλέον να έχει πορεία αντάξια στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα