Η μπάλα στον Στραματσιόνι...

Η μπάλα στον Στραματσιόνι...

Η μπάλα στον Στραματσιόνι...

bet365

Μερικές εβδομάδες μετά τη δήλωση περί κατάκτησης του Scudetto, ο Μοράτι είπε στον τεχνικό της Ιντερ ότι αν δεν βγάλει την ομάδα 3η θα απολυθεί. Αβέβαιο το μέλλον του Κασάνο!

Η τριάρα με κάτω τα χέρια από την Τότεναμ στο Europa League έβγαλε προς τα έξω το κακό κλίμα που επικρατεί στην Ιντερ, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα. «Στόχος μας είναι η 3η θέση» δήλωσε πριν το ματς κόντρα στους Σπερς ο Αντρέα Στραματσιόνι και ο ιδιοκτήτης των Νερατζούρι μία μέρα μετά του έκανε σαφές ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα πάει κατευθείαν στο ταμείο ανεργίας.

Και μπορεί ο Μοράτι πριν μερικές εβδομάδες μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου να μιλούσε για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως τώρα δεν αλλάζει τον προπονητή του μόνο και μόνο γιατί αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να βρει μία λύση ποιότητας για τον πάγκο. Το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρχει πολλή δουλειά για να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός, αλλά ήδη ακούγεται το όνομα του Ντιέγο Σιμεόνε, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε για τέσσερα χρόνια με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Eίναι πάντως απίθανο ο Αργεντινός να αφήσει τους Ροχιμπλάνκος που του χρόνου θα είναι στο Champions League για την Ιντερ που στην καλύτερη θα παίζει στο Europa League.

Πέρα από το θέμα του προπονητή πάντως, στην Ιντερ έχουν κι άλλα θέματα να λύσουν, όπως αυτό του Αντόνιο Κασάνο, που έχει έρθει σε ρήξη με τον Στραματσιόνι και του δημιουργεί πρόβλημα. Το μέλλον του Ιταλού κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι στο «Μεάτσα», ενώ η ομάδα έχει πληγεί από τους πάρα πολλούς τραυματισμούς και παρότι βρίσκεται μόλις στο -1 από την 3η θέση φαντάζει πολύ δύσκολο να κρατηθεί τόσο ψηλά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Follow me: Giorgio_Oddo

 

SERIE A Τελευταία Νέα