Ξεκινάει προπονήσεις ο Τζουζέπε Ρόσι

Ξεκινάει προπονήσεις ο Τζουζέπε Ρόσι

bet365

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών, ο Ιταλός επιθετικός μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την Φιορεντίνα.

Ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάρμα και Βιγιαρεάλ που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στους χιαστούς, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει. Ο Ρόσι θα βρεθεί στην Τοσκάνη τις επόμενες μέρες και στις 4 Απριλίου θα έχει συνάντηση με τον καθηγητή, Ρίτσαρντ Στίντμαν.

Τον Οκτώβριο του 2011 υπέστη ρήξη συνδέσμων σε αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και η ατυχία του συνεχίστηκε τον Απρίλιο του 2012 όταν έπαθε ζημιά στο ίδιο γόνατο. Στις αρχές του 2013 οι Βιόλα αποφάσισαν να τον αποκτήσουν δαπανώντας 10 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του...

«Ο Πεπίτο Ρόσι τα πάει καλά και θα παίξει μερικά ματς φέτος» είπε ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πράντε. «Στόχος είναι να δώσει το 'παρών' σε 4-5 αγώνες. Αν ρισκάραμε να τον χάσουμε στη μεταγραφική; Ανησυχήσαμε λίγο. Οταν τα νέα διέρρευσαν φοβηθήκαμε ότι μπορεί να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που κλείσαμε το deal μέσα σε 24 ώρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα