Μάχη για την αδειοδότηση

Μάχη για την αδειοδότηση

Gazzetta team
Μάχη για την αδειοδότηση

bet365

Η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να εξασφαλίσει την αδειοδότηση αλλά μόνο σίγουρη δεν είναι με τα υπάρχοντα δεδομένα και όλοι περιμένουν τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος παλεύει, αλλά δεν μπορεί να κάνει άλλες αλχημείες και το μόνο που είναι αναγκαία είναι τα άμεσα χρήματα.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι η ελπίδα της ΑΕΚ με τον εφοπλιστή να αναχωρεί σήμερα για το Λονδίνο ώστε να εξασφαλίζει το «ΟΚ» από τους συνεργάτες του στην Αγγλία για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ και να παρουσιάζει το πλάνο του στους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Μελισσανίδη την επόμενη εβδομάδα, με στόχο να κάνει την αποφασιστική κίνηση για να γίνει αφεντικό της ΠΑΕ στη γενική συνέλευση στις 22 Μαρτίου.

Πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην κυλήσουν όλα ομαλά και ο Βιντιάδης να μην πείσει τους συνεργάτες του για το πλάνο της ΑΕΚ και τότε η Ενωση δεν θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Ο Πέτρος Παππάς, σύμφωνα με τη Sportday, αναμένει και περιμένει ειδοποίηση για να καθοριστεί το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα