Άρσεναλ καλεί... Ολυμπιακό!

Άρσεναλ καλεί... Ολυμπιακό!

bet365

Κλήση από την Άρσεναλ αναμένεται να δεχτεί ο Ολυμπιακός, ενόψει του τουρνουά «Emirates Cup» που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο σύλλογος του Λονδίνου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά γίνεται στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και διοργανώνεται κάθε χρόνο, ωστόσο πέρυσι δεν διεξήχθη λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο λόγος που αναμένεται να κληθούν και οι νταμπλούχοι Ελλάδας, δεν είναι άλλος από το γεγονός πως όπως οι «κανονιέρηδες», έτσι και οι Πειραιώτες έχουν χορηγό την αεροπορική εταιρεία «Emirates». Και το ίδιο το τουρνουά άλλωστε θα διεξαχθεί στο «Emirates Stadium», έδρα της Άρσεναλ, τη στιγμή που είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν ακόμα δύο «δυνατά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον ίδιο χορηγό, η Μίλαν και το Αμβούργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα