Μία από τα ίδια για Τσέλσι (vids)

Μία από τα ίδια για Τσέλσι (vids)

Gazzetta team
Μία από τα ίδια για Τσέλσι (vids)

bet365

Σε ένα ακόμα ματς οι Μπλε παρουσίασαν κακό πρόσωπο και ηττήθηκαν 1-0 από την Στεάουα στο Βουκουρέστι. Διπλά πρόκρισης για Λάτσιο και Φενερμπαχτσέ.

Το όλο κλίμα των τελευταίων ημερών στους Λονδρέζους ήταν σαν να καθρευτίστηκε στο γήπεδο στον αγώνα της Ρουμανίας, με την ήττα με 1-0 να έρχεται μάλλον φυσιολογικά. Η Στεάουα ήταν καλύτερη από την αρχή και παρότι δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη φάση προηγήθηκε στο 34' με πέναλτι του Ρουσέσκου (φωτό) μετά από αυστηρή υπόδειξη σε μαρκάρισμα του Μπερτράντ στον ίδιο παίκτη. Το 1-0 έμεινε για σκορ του πρώτου μέρους, αφού ο Ταταρουσάνου ήταν ο νικητής στο σουτ του Μπεναγιούν από εξαιρετική θέση αλλά αυτό του Τόρες στο 42'.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν η ίδια, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς περισσότερο νεύρο και πάθος στο παιχνίδι τους και την Τσέλσι να αδυνατεί να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα. Ο Τανάσε δοκίμασε σουτ στο 55' και το 61' αλλά δεν βρήκε στόχο και χρειάστηκε η είσοδος του Μάτα για να κάνει τους Αγγλους να ξυπνήσουν και να δημιουργήσουν φάσεις της προκοπής. Στο 74' το βολέ του Αζάρ από πλάγια πέρασε ψηλά άουτ και στο 83' ο Ταταρουσάνου απέκρουσε το σουτ του Μαρίν μέσα από την περιοχή. Τελευταία φάση για την Τσέλσι -που βάση της εικόνας της θα έχει δύσκολο έργο στην ρεβάνς- ήταν στο 84' το φάουλ του Νταβίντ Λουίζ που πέρασε λίγο έξω από το παραθυράκι.

Στεάουα Βουκουρεστίου (Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ): Ταταρουσάνου, Λατοβλέβιτσι, Σουκάλα, Κίρινκες, Ράπα, Κιπτσίου, Τανάσε (82' Λεάντρο Τατού), Μπουρκεάνου, Πιντίλι (58' Πρεπελίτα), Αντριάν Πόπα, Ρουσέσκου (92' Γκάρντος).

Τσέλσι (Ράφα Μπενίτεθ): Τσεχ, Τέρι, Νταβίντ Λουίζ, Μπερτράντ, Ιβάνοβιτς, Λάμπαρντ, Μίκελ, Μπεναγιούν (64' Μπεναγιούν), Οσκαρ, Αζάρ (75' Μαρίν), Τόρες.

«Τιτίβισμα» στην Τσεχία

Τα Κίτρινα Καναρίνια της Φενερμπαχτσέ απέκτησαν πολύ σοβαρό προβάδισμα για την παρουσία τους στα προημιτελικά. Οι Τούρκοι απέδρασαν από την Τσεχία με το 0-1 που τους δίνει φτερά. Γενικότερα ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους που όμως είχαν δοκάρι με τον Ραϊτοράλ (37’). Το γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 81’ όταν ο Σο έπιασε την πρώτη κεφαλιά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και δίπλα του βρισκόταν ο Ουεμπό που σκόραρε ανενόχλητος με το κεφάλι.

Forza Lazio!
Στον προηγούμενο γύρο ήταν η Γκλάντμπαχ αυτή που κατάλαβε ότι οι Λατσιάλι παίρνουν φέτος στα σοβαρά το Europa League. Τώρα, ήταν η σειρά της Στουτγκάρδης να καταλάβει ότι η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς έχει βρει τον τρόπο για να αποκλείει Γερμανούς! Γιατί μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, η Λάτσιο θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αποκλειστεί στη ρεβάνς της Ρώμης, έστω στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Ολίμπικο»...

Οι Ιταλοί, αφού πρώτα χρειάστηκαν μια πολύ καλή επέμβαση του Μαρκέτι στα πρώτα λεπτά, έκαναν το 0-1 στο 21' με το σουτ του Εντερσον και στη συνέχεια ήλεγξαν το ματς, μέχρι να έρθει το 0-2 στο 56' από την εκπληκτική προσπάθεια του Ονάζι που πήρε την μπάλα στο κέντρο, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και πλάσαρε ιδανικά!

Ο,τι κι αν έκαναν στη συνέχεια οι Γερμανοί, δεν μπόρεσαν έστω να μειώσουν το σκορ και έτσι η Λάτσιο είναι πλέον... τρελό φαβορί για πρόκριση στους προημιτελικούς!

Οι συνθέσεις
Στουτγκάρδη:
Ούλριχ, Σακάι, Τάσι, Ρούντιγκερ, Μπόκα, Κβιστ (55' Χάρνικ), Γκέντνερ, Οκαζάκι, Μαξίμ (41' Χαϊνάλ), Τραορέ, Μακέντα (93' Χολτζχόιζερ).

Λάτσιο: Μαρκέτι, Περεϊρίνια, Τσάνα, Ράντου, Ερνάνες (72' Γκονζάλες), Καντρέβα, Ονάζι, Εντερσον (64' Λεντέσμα), Λούλιτς, Κόζακ (84' Φλόκαρι).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα