«Η Μπάρτσα σβήνει...»

«Η Μπάρτσα σβήνει...»

«Η Μπάρτσα σβήνει...»

bet365

Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν κάνει τους Μπλαουγκράνα να είναι «σβησμένοι» σύμφωνα με τον Μέσι, που τόνισε ότι πολλοί περίμεναν τις ήττες για να μιλήσουν για τέλος εποχής...

«Υπήρχαν πολλοί που περίμεναν να χάσουμε για να πουν ότι αυτή η Μπαρτσελόνα τελείωσε. Αυτό έγινε και πέρυσι, πρέπει να είμαστε δυνατοί» είπε ο Αργεντινός σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια σε απόδοση 1.51 στη meridianbet

«Είναι ώρα να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Ολα ξεκίνησαν στο Μιλάνο και αυτό μπορεί να είναι το παιχνίδι που θα μας ξυπνήσει. Γνωρίζουμε ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο εξαιτίας του αποτελέσματος στην Ιταλία αλλά μπορούμε να κάνουμε ότι και εκείνοι όταν μας κέρδισαν. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι απλή υπόθεση, όμως δεν πρέπει να τρελαθούμε. Είμαστε πεπεισμένοι για το ότι μπορούμε να το γυρίσουμε» πρόσθεσε ο 25χρονος για τον επαναληπτικό που πλησιάζει κόντρα στην Μίλαν.

Ο Μέσι έκανε σαφές ότι οι ήττες από τους Ροσονέρι και την Ρεάλ μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για την Μπαρτσελόνα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει θετικά. «Η ομάδα είναι 'σβησμένη' μετά από τα άσχημα αποτελέσματα και έχει έρθει η στιγμή να ξυπνήσουμε και να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Μας λείπει αυτό μέσα στο γήπεδο».

Οσον αφορά τα αποτελέσματα, ο Μέσι αναφέρθηκε σε αυτό που συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες και ξεκαθάρισε ότι δεν χρειάζεται ανανέωση. «Σε αυτό το κλαμπ πάντα είναι έτσι: Οταν χάνει δύο αγώνες όλα πάνε άσχημα και όταν κερδίζεις δύο όλα είναι φυσιολογικά. Το να μιλάμε για αλλαγές είναι τρέλα, η πλειοψηφία των παικτών είναι νέοι».

Follow me: Giorgio_Oddo

 

LA LIGA Τελευταία Νέα