Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Άρης

Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Άρης

bet365

Με βαρύ μεν, αλλά πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Άρης για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στο εκτός έδρας ματς με την Βέροια. Οι «κίτρινοι» καλούνται να πληρώσουν 31.000 ευρώ, ενώ από 2.000 είναι η ποινή για Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ναι μεν αλλά για τον Άρη, όσον αφορά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια. Οι «κίτρινοι» μπορεί να γλίτωσαν την τιμωρία της έδρας, αλλά η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τους επέβαλε πρόστιμο 31.000 ευρώ, που ειδικά αυτή την περίοδο είναι δυσβάσταχτο για το ταμείο της ομάδας.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις, οι Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκαν με 2.000 ευρώ, ενώ αυτές των ΑΕ΅Κ και ΟΦΗ αναβλήθηκαν. Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 24ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα ενός χιλιάδων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΟΦΗ αναβλήθηκαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα