Παραδεχτείτε πως απλά ήμασταν πιο έξυπνοι!
Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο σημασία έχει να γίνεται η δουλειά, όμως είναι αλήθεια πως στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ ήταν άνοστος. Το γεγονός πως έπρεπε να παίξει πιο πίσω για να διασφαλίσει το αρχικό 2-0, περιμένοντας τα κενά που θα αφήσει η Λειβαδιά, ως φιλοσοφία δε με χαλάει. Όμως οι τρεις κλασικές ευκαιρίες που κάναμε, προήλθαν μόνο από την διάθεση πίεσης του Κλάους. Μόνος του τις δημιούργησε.
Σε απόδοση 1.83 στη meridianbet το διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα του Πλατανιά
Ο Λεβαδειακός βέβαια δεν απείλησε, αν εξαιρέσεις ένα φάουλ του Μπουμάλ και μία σέντρα σουτ του Μεντί. Ο Ιτάνζ δεν μπορεί να φάει τέτοια γκολ. Για αυτόν τον πήρες.
Την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκει ρυθμό στο 4-4-2, αναγκάζεται να γυρίσει στο 4-3-3 γιατί ο Γκαρσία χρειάζεται τρεξίματα γύρω του. Στη Τούμπα σε παίρνει να παίξεις με τον Γκαρσία 4-4-2, αλλά εκτός μάλλον ο Δώνης προβληματίζεται. Αλλιώς δεν θα ξεκινούσε με δύο 8άρια δίπλα του, αλλάζοντας όλο το πλάνο και αχρηστεύοντας πάλι τον Λόρενς στις πλευρές.
Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
