«Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις»

«Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις»

«Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις»

bet365

Ο Μίτσελ αφιέρωσε επιπλέον χρόνο στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο δουλεύοντάς τον πάνω σε τακτική, τεχνική και σουτ. «Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις», η αξίωση του τεχνικού τιμ.

Έμεινε στου Ρέντη για παραπάνω... δουλειά

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μίτσελ. Κακά τα ψέμματα εκείνος του έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες. Ο Ισπανός τεχνικός τον έκανε βασικό και τον ανέδειξε. Επόμενο είναι να μην αφήνει τίποτα στην τύχη αναφορικά με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Έτσι στο πλαίσιο της προπόνησης όποτε καθίσταται εφικτό είτε εκείνος είτε οι συνεργάτες του, αφιερώνουν χρόνο στον Βλαχοδήμο.

Την Πέμπτη ο νεαρός παίκτης έκανε επιπλέον δουλειά. Καταπιάστηκε με τους τομείς της τακτικής, της τεχνικής και των σουτ. Ο Μίτσελ μαζί με τους συνεργάτες του, του έδειξαν το πως θα πρέπει να κινείται σε ελεύθερους και μη χώρους και το πως να αντιμετωπίζει και να ντριπλάρει σωστά τον αντίπαλο. Παράλληλα δούλεψε πάνω στα τελειώματά του αφού έχει διαπιστωθεί πως και πολύ καλή τεχνική έχει και έκρηξη και ταχύτητα όμως τα σουτ του προς το τέρμα δεν είναι τα ανάλογα.

«Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις. Έχεις όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρεις», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν προς τον παίκτη. Άλλωστε ο Βλαχοδήμος με τις ευκαιρίες που έχει βγάλει ατομικά έως τώρα άξιζε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές. Επειδή όμως δεν τελείωνε όπως έπρεπε την φάση έχανε την δυνατότητα να βάλει και άλλα τέρματα. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης όμως έχει σθένος, αποφασιστικότητα και πυγμή να δουλέψει και άλλο για να γίνει καλύτερος και μάλιστα άμεσα.

Τον καθοδηγούσε ο Βίκτορ

Το περισσότερο βάρος για τον Βλαχοδήμο το πήρε πάνω του ο Βίκτορ. Ο στενός συνεργάτης του Μίτσελ έδειχνε στον «Βλαχό» το πως θα κινήσει το σώμα του και τις προσποιήσεις του. «Προσποιήσου και κάνε κατά μέτωπον επιθέσεις με ταχύτητα και ακρίβεια», του έλεγε σχετικά ο Βίκτορ με τον Βλαχοδήμο να προσπαθεί να εφαρμόσει κατά γράμμα τις εντολές που του δίνονταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα