«Μετράει η πρόκριση»

«Μετράει η πρόκριση»

Gazzetta team
«Μετράει η πρόκριση»

bet365

Ο Λίαμ Λόρενς παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ωστόσο πρόσθεσε πως αυτό που έχει σημασία είναι η πρόκριση της ομάδας του.

«Δεν κάναμε κανένα φανταστικό ματς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως ξέραμε τι θέλαμε πριν από την έναρξη του αγώνα και πώς έπρεπε να αγωνιστούμε για να το πετύχουμε. Σίγουρα δεν ήταν κάτι όμορφο αυτό που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες και αναφέρομαι κυρίως στο κομμάτι του θεάματος, θα επαναλάβω πως δεν κάναμε καμία σούπερ εμφάνιση, αλλά αυτό που μετράει είναι η ουσία και η πρόκριση τους τέσσερις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας και από εκεί μπήκαν οι βάσεις για την πρόκριση».

Όσο για το αν επηρεάστηκε η απόδοση της ομάδας του από τα συνεχόμενα παιχνίδια ανέφερε: «Είναι ένα σερί αγώνων στο οποίο έπρεπε να ανταποκριθούμε. Η ομάδα, σιγά - σιγά βρίσκει ρυθμό. Βλέπω ότι η ομάδα είναι πιο σταθερή και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που κάνουμε».

Τέλος για το αν προτιμά τον Πλατανιά ή την Τρίπολη στα ημιτελικά, σημείωσε: «Δεν ξέρω. θα δούμε, δεν έχω κάποια προτίμηση. Εμείς να είμαστε καλά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα