«Έφτιαξε» Καπίνο ο Φάμπρι

«Έφτιαξε» Καπίνο ο Φάμπρι

Gazzetta team
«Έφτιαξε» Καπίνο ο Φάμπρι

bet365

Στα... τάρταρα ήταν η ψυχολογία του Στέφανου Καπίνου μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Φάμπρι στην προπόνηση της Τετάρτης του τόνισε πως είναι «κεφάλαιο» για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε παράπονα από την παρουσία του νεαρού γκλκίπερ στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και γι' αυτό τον λόγο προτίμησε τον Κοτσόλη για μπακ απ του Καρνέζη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ένωση. Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό «έριξε» πολύ τον Καπίνο, που είδε μετά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τα τέλη της περσινής σεζόν, να την χάνει και από την 18αδα, αλλά ο Φάμπρι, θέλησε στη χθεσινή προπόνηση να του ανεβάσει το ηθικό.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού του τόνισε πως είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, αλλά του ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να δουλέψει αρκετά. Εκείνο στο οποίο εστίασε ο Φάμπρι σε ό,τι αφορά τις οδηγίες του προς τον διεθνή άσο, είναι να στέλνει την μπάλα στα πλάγια όταν κάνει βολέ και όχι στον άξονα, ψάχνοντας κάποιον ελεύθερο συμπαίκτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα