Δοκιμή με βασικούς Αβραάμ και Μανιάτη

Δοκιμή με βασικούς Αβραάμ και Μανιάτη

bet365

Ο Μίτσελ έκανε διάφορες δοκιμές για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ βάζοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαδόπουλο και Σιόβα και τον Μανιάτη.

Στις δοκιμές που έκανε την Τετάρτη ο Ισπανός προπονητής έβαλε τους Αβραάμ Παπαδόπουλο μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα. Επίσης έβαλε επίσης ως δύο στόπερ τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μανωλά και τοποθέτησε στον άξονα τον Γιάννη Μανιάτη.

Από εκεί και μετά στο πλαίσιο της προπόνησης έβαζε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε τριάδες, τετράδες και πεντάδες. Με βάση τη νεότερη εκτίμηση και την αίσθηση που υπάρχει στου Ρέντη η μοναδική διαφοροποιήσει στην ενδεκάδα θα είναι εκείνη του Μανιάτη αντί του Γκρέκο.

Βέβαια παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και ακόμα μία αλλαγή στο βασικό σχήμα. Είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στην θέση του επιτελικού χαφ. Πάντως ο Μίτσελ θα συνεχίσει να κάνει δοκιμές και στις επόμενες τρεις προπονήσεις που απομένουν μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα