Το ESPN αποθεώνει Τοροσίδη

Το ESPN αποθεώνει Τοροσίδη

Gazzetta team
Το ESPN αποθεώνει Τοροσίδη

bet365

Το ειδησεογραφικό δίκτυο ESPN τοποθέτησε τον Βασίλη Τοροσίδη στην λίστα με τους παίκτες της Ρόμα που έχουν ξεχωρίσει αισθητά έως τώρα.

Διαβάστε το τι γράφτηκε για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού: «Η μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή αποδείχθηκε χρησιμότατη για την Ρόμα και τον Αντρεατσόλι, ενισχύοντας ακόμα και την επίθεσή του. Οι μπαλιές και του και τα... περάσματά του είναι πραγματικά αξιοσημείωτα και σε μία πλευρά που είχε ανάγκη έναν παίκτη η ομάδα του. Στο παιχνίδι με την Τζένοα έβγαζε εξαιρετικά την μπάλα στον Οσβάλντο, έχοντας μία σημαντική αγωνιστική παρουσία με την φανέλα του συλλόγου του.

Στο ματς με την Αταλάντα έβαλε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μετά από τροφοδότηση του Μπράντλεϊ. Η σωστή του τοποθέτηση, η καλή του λειτουργία στο τακτικό κομμάτι και ο τρόπος που καλύπτει την πλευρά του, τον έκαναν να ξεχωρίσει για τα καλά αμέσως». Το κομμάτι του Τζούλιαν Ντε Μαρτίνις έχει τίτλο οι «πέντε καλύτεροι παίκτες του Αντρεατσόλι». Πρώτος στην λίστα είναι ο Φραντσέσκο Τότι και ακολουθούν οι Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, Βασίλης Τοροσίδης, Μιραλέμ Πιάνιτς και Αλέσιο Ρομανιόλι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα