Uefalona και Hala Ζοσέ! (vids)

Ball Boys Ball Boys
Uefalona και Hala Ζοσέ! (vids)

bet365

Μετά το Γιουνάιτεντ-Ρεάλ, ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος κοιτάζει μέσα στην «ΠΑΡΑΓΚΑ» της UEFA και βλέπει Μπαρτσελόνα, Μουρίνιο και θεωρίες συνωμοσίας...

«Ηταν κίτρινη και όχι αποβολή του Νάνι. Οπως ακριβώς έπρεπε να ήταν και με τον Πέπε το 2011». Το Γιουνάιτεντ-Ρεάλ έχει τελειώσει και ο Ζοσέ Μουρίνιο θυμάται και πάλι εκείνο τον αποκλεισμό από τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έχει αναφέρει πολλές φορές. Το ίδιο και το «Σκάνδαλο του Στάμφορντ Μπρίτζ», όπως το αποκαλεί και δικαίως έχει ονομάσει έτσι το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα 1-1 στα ημιτελικά του 2009. Αυτές οι δύο περιπτώσεις ήταν οι σημαντικότερες που οδήγησαν τους αντιπάλους των Μπλαουγκράνα -και ειδικά τους φίλους της Ρεάλ- να τους βαφτίσουν και ως... Uefalona, καθώς φαντασιώνονταν μία ευρωπαϊκή συνωμοτική παράγκα.

Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Το εάν είναι κορυφαίος ή όχι θα το κρίνει ο ιστορικός του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος. Είναι όμως και... φωνακλάς. Πολλές φορές φώναξε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ότι «δεν θα έπρεπε να έχει κατακτήσει κανένα από τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ του» αναφερόμενος στα παραπάνω. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Οπως μπορείτε πολύ εύκολα να διακρίνετε στο βίντεο, ο Μουρίνιο είχε απόλυτο δίκιο για το 2009, με τη διαιτησία να σφαγιάζει την Τσέλσι. Δεν της έδωσε 3-4 πέναλτι και ο Ινιέστα με το γκολ του στις καθυστερήσεις, οδήγησε τη Μπάρτσα σε μία κούπα που δεν θα έπρεπε να έχει στην τροπαιοθήκη της.



Για τη φάση του Πέπε όμως έχει άδικο ο Πορτογάλος. Ο συμπατριώτης του πάει κατά μέτωπο στον Ντάνι Αλβες και το χειρότερο είναι ότι το κάνει με τις τάπες ξεκάθαρα ηθελημένα υψωμένες. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Τότε λοιπόν η Ρεάλ δικαίως αποκλείστηκε από μία συνολικά καλύτερη αντίπαλο και ο Ζοσέ δεν θα έπρεπε να γκρινιάζει (ούτε για την κίτρινη στον Μασεράνο που για κάποιους θα έπρεπε να είναι επίσης κόκκινη).



Σίγουρα στον έντονο και εξωστρεφή χαρακτήρα του Μουρίνιο δεν ταιριάζει το ελληνικό απόφθεγμα... «Το μίλημα είναι αργυρό και ακριβό το σιώπα» και κατά συνέπεια ο λόγος του θα φέρει και αντίλογο. Ως αντίλογος λοιπόν το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ξεκάθαρα πως με τη δική του συλλογιστική και εκείνος θα έπρεπε να έχει ένα Τσάμπιονς Λιγκ λιγότερο και μάλιστα έχοντας αδικήσει κατάφορα η δική του ομάδα τη Μπαρτσελόνα και όχι όπως στην περίπτωση της Τσέλσι, όπου ο Μουρίνιο ασκούσε κριτική ως τέως προπονητής της από το Μιλάνο. Δείτε λοιπόν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το εάν ευνοήθηκε ή όχι η Ιντερ...



Για να φτάσουμε και στον Νάνι. Ο μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ δεν ήθελε-δεν είχε λόγο να χτυπήσει τον Αρμπελόα. Γύρισε απότομα και προσπάθησε με άλμα να κάνει κοντρόλ. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει δει τον αντίπαλο του. Το ΧΤΥΠΗΜΑ είναι πολύ γερό, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ!

Επιστρέφουμε λοιπόν στη λογική του Μουρίνιο, μιας και σύμφωνα με αυτή, εάν η Ρεάλ φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα αξίζει την κούπα, καθώς θα έχει αποκλείσει άδικα τους Κόκκινους Διαβόλους. Και δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που να είδαν αυτή τη ματσάρα και το πως τη διαχειριζόταν ο Αλεξ Φέργκιουσον μέχρι την αποβολή, που να πίστευαν μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι οι Μαδριλένοι θα το γύριζαν. Αλλωστε και ο ίδιος ο Ζοσέ στο τέλος ομολόγησε ότι «έχασε ο καλύτερος!»

Ολα τα παραπάνω τα γράφω για να πω το εξής: Οταν είσαι Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ θα ευνοηθείς. Τότε με την Τσέλσι η Μπάρτσα, τώρα η Ρεάλ. Ο Μουρίνιο όμως δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζει. Εάν η Μπαρτσελόνα είναι Uefalona τότε και εκείνος έχει πάρει δωράκι από την UEFA τη δεύτερη μεγάλη κούπα της καριέρας του, αλλά και την πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ». Δεν υπάρχει καμία υποστήριξη σε καμία ομάδα συγκεκριμένα. Οσο διαφημίζει το προϊόν της UEFA ο Μέσι, άλλο τόσο το κάνει και ο Κριστιάνο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ!!!

Follow me: @jorgekaraman

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ball Boys
Ball Boys