Λεβαντόφσκι: «Θέλω Ρεάλ»

Λεβαντόφσκι: «Θέλω Ρεάλ»

Gazzetta team
Λεβαντόφσκι: «Θέλω Ρεάλ»

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τόνισε ότι θα επιθυμούσε ως αντίπαλο στα προημιτελικά την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τώρα μπορούμε να αναπαυτούμε και να στρέψουμε το βλέμμα μας στην κλήρωση. Μπορεί στα προημιτελικά να πετύχουμε είτε την Σάλκε είτε την Μπάγερν Μονάχου, αφού από αυτό το σημείο και έπειτα όλα είναι πιθανά. Μάλιστα, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν στους «8» κληρωνόμασταν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όμως θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα και να δούμε ποιον σύλλογο θα αντιμετωπίσουμε», ανέφερε αρχικά ο Πολωνός επιθειτκός και στη συνέχεια μίλησε για την χθεσινή νίκη επί της Σαχτάρ.

«Προφανώς και είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη μας με σκορ 3-0. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δείχνοντας πως έχουμε δημιουργήσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Μάλιστα, αν ήμασταν πιο εύστοχοι στην τελική μας προσπάθεια θα είχαμε πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα», τα λόγια του Πολωνού επιθετικού.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα