«Ο Σερ Άλεξ δεν ήταν σε φόρμα»

Gazzetta team
«Ο Σερ Άλεξ δεν ήταν σε φόρμα»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Καθοριστική θεωρεί ο Νίκος Αναστόπουλος ότι ήταν η αποβολή του Νάνι στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ήταν σε φόρμα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναμέτρηση της φ'ασης των «16» του Champions League τα εξής: «Σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο με αντίπαλες ομάδες την Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύσκολα θα πάει το μυαλό σου πως θα μείνεις με 10 παίκτες και μετά τι κινήσεις θα ετοιμάσεις.

Το πρωτεύον στοιχείο στο χθεσινό ντέρμπι ήταν η αποβολή του Νάνι όπως και να το κάνουμε. Απλά, νομίζω πως ο Σερ Άλεξ δεν ήταν σε φόρμα. Άργησε πολύ να κάνει αλλαγές. Ο Μουρίνιο από την άλλη τα έπαιξε όλα για όλα και έκανε γρήγορα κινήσεις. Το είχε στο μυαλό του.

Μέχρι το σημείο που αποβλήθηκε ο Νάνι, ο Φέργκιουσον είχε το αποτέλεσμα ενώ ο Πορτογάλος το κυνηγούσε και το είχε σχεδιάσει από πριν το πώς θα κινηθεί αν προηγείται στο σκορ, αν έχει μείνει πίσω στο σκορ.

Ο Φέργκιουσον είναι αποδεδειγμένα πετυχημένος άσχετα με ποιους παίκτες βάζει κι αν έπαιξε ο Ρούνεϊ χθες ή όχι. Απλά, έτυχε η αποβολή και έχασε το ματς. Και ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται ένα παιχνίδι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα