Δεν δίνει... τσάμπα τον Καρνέζη

Δεν δίνει... τσάμπα τον Καρνέζη

Gazzetta team
Δεν δίνει... τσάμπα τον Καρνέζη

bet365

Η Μπριζ μετά τον Φουρλάνο έβαλε στο... μάτι και τον Ορέστη Καρνέζη, όμως ο Παναθηναϊκός λέει «όχι» σε πρόταση κάτω των δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Οι Βέλγοι, που έχουν τεχνικό διευθυντή τον Γκρέταρσον, ρίχνουν δίχτυα στην ελληνική αγορά και ειδικά στον Παναθηναϊκό. Έτσι, λοιπόν, μετά τον Φουρλάνο και ο Καρνέζης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπριζ και μάλιστα λέγεται πως η πρώτη πρόταση βρίσκεται στις 500.000 ευρώ.

Φυσικά αυτό δεν ικανοποιεί τους «πράσινους», οι οποίοι δεν σκοπεύουν να... ξεπουλήσουν τον διεθνή γκολκίπερ και τα χρήματα που ζητάνε δεν πέφτουν κάτω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αν η βελγική ομάδα επιστρέψει πάντως με βελτιωμένη πρόταση και να καλύπτει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, μόνο τότε θα μπορέσει να προχωρήσει η μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα