Αναζητά αντίπαλο για φιλικό ο Απόλλων

Gazzetta team
Αναζητά αντίπαλο για φιλικό ο Απόλλων

bet365

Σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού βρίσκονται οι ιθύνοντες του Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά την ακύρωση αυτού με τον Εθνικό Πυλαίας.

Στόχος των ανθρώπων των Ποντίων είναι να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρεπό της Κυριακής καθώς θα πάρουν στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Οικόνομο Τσαριτσάνης. Σε περίπτωση που τελικά η αναζήτηση αντιπάλου δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα Κρανούλας την επόμενη Κυριακή.

Στα αγωνιστικά το πρωί της Τετάρτης θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες των «ροσονέρι» έπειτα από το διημέρο ρεπό που τους δόθηκε με τους Σάββα Παντελιάδη και Βασίλη Πολιανίδη να τείθενται κανονικά στη διάθεση του Αντρέα Παντζιαρά. O πρώτος αποθεραπεύτηκε από την κάκωση στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του. Αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το παρών στο ματς με τους Ηπειρώτες εν αντιθέσει με τον Αλμπάνη που είναι τραυματίας (ταλαιπωρείται από θλάση) και πολύ δύσκολα θα προλάβει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα