«Υπάρχουν πιθανότητες για Ολυμπιακό»

«Υπάρχουν πιθανότητες για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Υπάρχουν πιθανότητες για Ολυμπιακό»

bet365

Πιθανότητες να κλείσει στην ομάδα του Ολυμπιακού δίνει το περιβάλλον του έμπειρου γκολκίπερ, Γιάροσλαβ Ντρόμπνι. Τι προκύπτει από την τελευταία πληροφόρηση από την Τσεχία.

Ο ατζέντης του πρώην γκολκίπερ του Πανιωνίου, Βίκτορ Κόλαρ, έχει δεχθεί αρκετό πρέσινγκ από τα τσέχικα ΜΜΕ και όχι μόνο για να μιλήσει για το μέλλον του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι και την προοπτική του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Κόλαρ όμως δεν θέλησε να κάνει επισήμως κανένα σχόλιο την δεδομένη χρονική στιγμή για τους Πειραιώτες και τον Ολυμπιακό και τον διεθνή πορτιέρε. Ανάλογη πίεση έχει ασκηθεί και στον πελάτη του.

Την ίδια ώρα όμως με βάσει πληροφορίες από το περιβάλλον του και την πατρίδα του δεν αναμένεται να συνεχίσει και του χρόνου στο Αμβούργο και το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκας με τις πιθανότητες να κλείσει στον Ολυμπιακό να είναι πια αρκετές. «Ο Γιάροσλαβ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι και έτσι υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να δει το τι θα κάνει. Οπότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες και προοπτικές και ακόμα και για τον Ολυμπιακό», έβγαινε από ανθρώπους που είναι κοντά στον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα