Ρήξη μηνίσκου για Μακρή

Ρήξη μηνίσκου για Μακρή

Δημήτρης Τομαράς
Ρήξη μηνίσκου για Μακρή

bet365

Ο Γιώργος Μακρής έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο γόνατό του, όπως προέκυψε έπειτα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Ρήξη έξω μηνίσκου ήταν η ιατρική διάγνωση για το πρόβλημα που έχει ο Μακρής στο γόνατό του. Στον παίκτη του ΟΦΗ έγινε ένεση και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα και ανάλογα θα φανεί το εάν θα υπολογίζεται ή όχι για το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια.

Κατά τα άλλα οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν δύο φορές. Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής. Ο Μονιάκης με τον Μακρή ακολούθησαν θεραπεία, ο Ζαχαράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 4.30 το απόγευμα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα